Коли за вікном кружляють сніжинки, а календар гортає грудневі сторінки, зненацька приходить розуміння, що рік закінчується, а попереду багато зимових свят з подарунками й різдвяними дивами. Що подарувати коханим, рідним, друзям, колегам? В цих приємних клопотах дуже часто втрачається найважливіший сенс святкових дарів – турбота про тих, кого люблять та поважають. Щоб буденність не стала на перешкоді прекрасній нагоді проявити себе в оригінальному подарунку, пропонуємо виграшний варіант – кухоль, який зберігає напої потрібної температури.


Чому варто купити термокружку?


.

У всіх вітальних листівках в переліку побажань завжди згадують про здоров’я, парадоксально, але, це те, що цінують, коли починають втрачати. Термокружка в подарунок – це теж побажання здоров’я і гарного самопочуття, яке набуло реальних параметрів. Термокухлі дуже часто рятують нас в критичних ситуаціях.

Уявіть, що ваша дорога людина довго йде бадьорим зимовим ранком чи десь на морозі чекає автобус. Що вбереже від переохолодження й допоможе в такій ситуації? Звичайно, якісний термопосуд з гарячим напоєм, що миттєво відновить сили й зігріє. Занімілі пальці в рукавичках натискають слайдер, і ароматна кава чи цілющий чай наповнює організм теплом й відганяє нежить, кашель й сумні думки.

. .

Термокружки зручно брати в дорогу, багато моделей ідеально стають в підсклянник автомобіля. Для поїздок варто вибирати металеві вироби, які не розбиваються при падінні. Особливо актуальні термочашки в авто зимою. Снігопади можуть створювати аварійні ситуації на трасах, ось де ковток гарячого чаю буде на вагу золота. В щоденних турботах і поїздках на роботу гарячий напій підніме настрій й створить відчуття щастя. Особливо це приємно, коли робиш перший ковток кави з термокружки після чищення машини від снігу. При виборі термокухля для авто обов'язково виміряйте діаметр підсклянника.

.

Для офісу термокружки теж неабияка знахідка. Як часто вам доводилося відставляти горнятко кави, коли була нагальна потреба розв'язувати термінове питання? Або викликав шеф, приходив клієнт, прибував товар тощо? У всіх таких випадків безліч. Якщо ви п’єте каву чи чай з термокружки, то спокійно її закриваєте, закінчуєте справи й повертаєтеся через кілька годин до гарячого напою, що вас чекає. Ніхто не постраждав, всі задоволені.

Термокружка – це винахід для тих, хто цінує гарячі напої в будь-який час дня. Якісні термокухлі здатні зберігати температуру вмісту кухля 4-12 годин. Принцип роботи виробу нагадує звичайний термос. Проте варто пам’ятати, що термос тримає температуру напою довше. Його відкривають на дуже короткий час – налити чай чи каву в чашку, а з термокружки п’ють. Напій у термокухлях довше контактує з навколишнім середовищем, тому швидше охолоджується. При виборі термопосуду найпильніше треба придивлятися до кришки.


Основні переваги термокружок


Почнемо з того, що термокухоль призначений для використання в русі, тому всі переваги конструкції підпорядковані цьому аспекту. Термокружка менша, ніж термос. Вироби мають габарити, що сприяють зручному транспортуванню. Для їх виготовлення використовують матеріали, які відповідають стандартам виробництва харчового посуду.

Якісні термокружки Line Art – купити на подарунок

Перелік переваг якісних термокухлів:

  • термокружки компактні й зручні, мають невелику вагу;
  • пристосовані для пиття напоїв на ходу;
  • в термокухлі можна брати каву в кафе – так ви економите гроші й турбуєтесь про екологію;
  • відрізняються ергономічною формою, їх зручно тримати в руці;
  • в багатьох моделях кришку можна відкрити однією рукою;
  • термокружки мають різний дизайн та об`єм – від 300-600 мл;
  • комплектуються кришками різного типу, найдосконаліші – з кнопковим механізмом;
  • сучасні кришки забезпечують герметичне закриття;
  • вироби дуже добре тримають потрібну температуру напою, особливо вакуумні моделі;
  • мити термокухлі досить просто.


Як вибрати якісну термокружку Line Art


Вибір якісних товарів починається з візуального сприйняття й закінчується детальним аналізом всіх властивостей. Пропонуємо звернути увагу на термокружки Line Art. Асортимент товарів дозволяє вибрати кухоль потрібного об’єму, дизайнерські рішення бренду варті особливої уваги. Це сучасний якісний термопосуд, який прекрасно виконує свої функції. Він досконалий в усьому, починаючи з матеріалу колби й закінчуючи механізмом відкривання кришок.


Матеріал для термокружок Line Art


Основна частина термокружки – колба. На ринку можна знайти моделі з пластиковими, керамічними, металевими та скляними колбами. У всіх є своє сильні й слабкі сторони. Бренд Line Art представляє двостінні вакуумні термокружки, виготовлені з нержавіючої сталі високих марок. Сталь призначена для виробництва харчового посуду.

Застосування металу – ідеальне рішення. Коли внутрішня і зовнішня стінки колби зроблені з міцної сталі, то термокружка перетворюється в довговічний виріб, який буде функціонувати десятиліттями. Між сталевими стінками – вакуум. Така конструктивна особливість дозволяє термокухлям довго підтримувати задану температуру напою.

Термокружка Line Art – 600 мл

Якщо металева термокружка падає, сталь не деформується, також вона витримує точкові удари великої сили. Єдиний недолік металевого термокухля – вага. Порожній виріб з нержавійки важить в середньому 300 г. Це не критично, але більше, ніж пластикові моделі.

Гарним прикладом якісної термокружки є модель Goa. Вона має вакуумну колбу з подвійними стінками. Внутрішня виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі 304. Ця марка стійка до корозії та температурних перепадів, відрізняється механічною міцністю, застосовується для виготовлення харчового посуду. Зовнішня стінка зроблена з нержавіючої сталі марки 201. Подвійні стінки гарно тримають температуру напою. Гарячі напої будуть залишатися такими до 12 годин, холодні – до 24 годин.

Для виготовлення кришок, якими комплектуються термокружки, використовують пластик, силікон, гуму. Ці матеріали забезпечують високу герметизацію й зручне пиття. З гуми роблять ущільнювачі й прокладки, які не дають рідині витекти.


Об’єм та дизайн термокружок Line Art


Термокружки Line Art мають різний об’єм і форму. При виборі чашки для міцної кави, варто переглянути моделі на 340-350 мл. Такий посуд прекрасно вміщає 3 порції еспресо чи дві кави з молоком. Для чаю підійдуть більш місткі вироби – 400-500 мл.

Термокружка Line Art з ситечком

Для любителів чаю є спеціальна пропозиція – термокружка Bari, яка обладнана знімним ситечком. Пластиковий фільтр-ситечко, куди засипають заварку, забезпечить приготування духмяного гарячого чаю. За допомогою такого простого елемента можна робити морси, фреші та чаї з фруктами. З ситечком отвір для пиття ніколи не заб’ється фруктами чи заваркою.

Термокружки з об’ємом 600 мл розраховані на велику кількість напою. Ними користуються, коли готують чай чи каву на весь день, або, коли розраховують випити вміст кухля вдвох. Кришка моделі має зручну ручку для носіння, тому її зручно брати на екскурсії та довгі прогулянки по місту чи на природу.

Термокружка Line Art для гарячих і холодних напоїв

Ще один дизайнерський сюрприз – термокружка Comfy з ремінцем. Виріб можна переносити за допомогою ремінця, який кріпиться за вушко кришки. Корпус термокухля металевий, має рельєфну ребристу поверхню. Колір колби й кришки збігаються. Термокружка ідеально пристосована для напоїв різної температури. Для гарячих у неї є отвір для пиття, а для холодних – силіконовий носик. Цікавий дизайн і відповідний об’єм (380 мл) зроблять цю термокружку яскравим і приємним подарунком для рідних та друзів. Гарантовано будуть задоволені водії, бо термокухоль Comfy підходить для підсклянників майже у всіх авто.

Всі термокухлі мають циліндричну форму або форму склянки. Деякі моделі імітують паперовий посуд відомих мереж, наприклад, той же Starbucks. Такі склянки з кришками іноді називають тумблерами. Є термосклянки, що нагадують товстостінний посуд для віскі, наприклад, кухоль Tunisia.

Термокружка Line Art з ручкою



600 мл
Термокружка циліндричної форми. Напою вистачить на 2 порції. Комплектується кришкою з ручкою.

Термокружка Line Art з прозорою пластиковою кришкою



500 мл
Прозора кришка. В дизайні використаний натуральний природний матеріал – бамбук.

Кришка з кнопкою на термокружці Line Art



450 мл
Має найдосконалішу кришку з кнопкою. Для зручного користування обладнана силіконовою вставкою та протектором.

Термокружка Line Art 400 мл



400 мл
Ергономічна форма, щоб термокухоль було зручно тримати в руках.

Термокружка Line Art з силиіконовою смужкою



350 мл
Має форму склянки, обладнана силіконовою гофрованою смужкою для зручного користування.

Термокружка Line Art з золотою каймою



340 мл
Має форму широкої склянки, декорована золотою каймою. Кришка з клапаном, прозора.

Різниця між термосклянкою й термокухлем досить умовна. Вважається, що термосклянки виготовлені з пластику, а термокухлі – з нержавіючої сталі. Всі моделі Line Art виготовлені з нержавійки, вони двостінні, з вакуумом між стінками. Температуру тримають добре, але час збереження напою гарячим або холодним залежить від типу кришки.


Кришки для термокружок


Термокружки комплектуються герметичними кришками, які забезпечують ідеальне транспортування напою. Надійна кришка має різьбу й щільно закручуються після заповнення посуду рідиною. Для пиття є кнопка або клапан, їх натискають, щоб відкрити отвір. Деякі вироби можуть додатково обладнуватися гумовою прокладкою.

В ідеальному світі всі термокружки мають 100% герметичність, але в реальному кришка й отвір для пиття можуть мати різну форму і принцип дії, й, на жаль, не завжди дають такий високий відсоток герметичності.

Висока герметичність термокружок Line Art



Є кришки, які забезпечують прекрасний захист, вони схожі на кришки термосів. Герметичність гарантують: різьба, поєднання силікону та пластику, що виконують роль ущільнювача, кнопковий механізм відкривання.

Термокружка Line Art чорного кольору

Відкидні системи легко відкриваються однією рукою, але такі кришки можуть пропускати рідину. Виробники використали різьбу та ущільнювач, та все ж вони не забезпечують ідеальної герметичності. Також такі кришки з прозорого пластику сприяють швидкій втраті температури рідини. Тому термопосуд, обладнаний пластиковими прозорими кришками з клапанами, варто віднести до категорії термосклянок. В них час зберігання напою потрібної температури нижчий, ніж у термокружках.

Купити якісні термокружки з нержавіючої сталі з креативним дизайном завжди можна в інтернет-магазині Line Art. У нас великий асортимент, зручні умови оплати й доставки. Зробіть своїм близьким і друзям приємний подарунок, що зігріє!